Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде нетрадиционна пресконференция

...
Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде нетрадиционна пресконференция
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Срещу ЦСКА има съдийски терор

Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов даде нетрадиционна конференция преди първия полуфинал за Купата на България против Славия на следващия ден. Преди да стартира да приказва всъщност, експертът пожела да покаже къде съгласно него е ощетяван отборът на „ червените” напролет. Младенов направи скандално изявление, като съобщи, че родните съдии им е „ подредено да демонстрират картони на ЦСКА.”

Наставникът на ЦСКА бе подготвил особено видео, в което подчертава върху съдийските отсъждания в разнообразни мачове на отбора му.

" Влизаме в най-важния цикъл от шампионата. Подготвили сме изненада, да загреем и да си напомни терора против ЦСКА и да отправим предизвестие към ръководещите българския футбол. Поемам отговорността за неприятните резултатите, само че ние не сме слепи ", сподели Младенов.

Той извади обстановки с искания за неотсъдени дузпи против Левски, Ботев Пловдив, Черно море и отсъдени многочислени картони.

" Има ли тендеция? Има тендеция. Пак ли би трябвало да приказвам за инструкция. Искат да ни изкарат, че не разбираме от футбол и сме кьорави. Има разпореждане съдиите да демонстрират картони на ЦСКА. Имаме над 70 картона. Това го знам от арбитър. Този арбитър ми сподели, че имат разпореждане и в случай че не демонстрират картони на ЦСКА, ги санкционират ", сподели Стойчо Младенов.

" При изгонването ми реагирах за погрешно отсъдено нарушаване и съдията ми сподели картон и безочливо ме гледа 30 секунди и аз използвах нецензурни думи по негов адрес и той ме изгони. После осъзнах, че съм сбъркал и му се извиних след мача. В момента, в който се доближихме на 2 точки до Лудогорец и нещата станаха рискови ", сподели Младенов.

„ Имам информация от арбитър, че в случай че не се демонстрират картони на ЦСКА, реферите ще бъдат наказвани. Това е реалност! Имам очевидец на обстановката. Помните ли още по кое време предизвестих за натрупването на картоните? Свидетели сме на гнет. Той не е единствено против нашия тим, а и против наши футболисти, които са преотстъпени на други места.

„ Това че мълчахме до в този момент, не значи, че не виждаме какво се случва. Това не оправдава обстоятелството, че не можем да вкараме гол. Нищо не може да ни оневини за това. И ние си имаме виновност. Забавихме с някои неща, които да се развиваме и надградим “, призна Младенов.

„ Ако този гнет над ЦСКА продължава, ние сме подготвени да създадем нещо друго. Като ни ударят пестник по едната буза, няма да обърнем да ни ударят и по другата “, заплаши треньорът, без да посочи какво има поради.

„ Получих информацията преди началото на пролетния дял. Може да е било и през есента, само че аз в този момент разбрах. В момента, в който се доближихме на две точки до Лудогорец, нещата станаха страшни. Ситуацията е същата като по времето, когато приказвах за директивата. Сега обаче е по-фино, а не толкоз брутално, както беше тогава в Перник. Назначен е човек от чужбина, който да управлява съдиите, само че всички знаем кой му заплаща заплата “, разяснява Стойчо Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР