Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори преди домакинството

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори преди домакинството
Коментари Харесай

Панайотов се надява, че ЦСКА 1948 няма да повтори грешките от Пирин

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов приказва преди семейството на Арда в неделя от 12:45 часа на стадиона в Бистрица. Той съобщи, че гостите от Кърджали няма с какво да изненадат „ алените ". Специалистът приказва още за грешките, позволени при загубата от Пирин в последния си мач и предстоящите тежки метеорологични условия.

„ Очакванията ми за мача са в неделя да бъдем по-добрият тим и да победим. Изключително значим мач е за нашия тим. Не единствено поради класирането. Силно се надявам да не позволяваме сходни неточности като предния мач и да излезем спечелили ", стартира Панайотов.

„ Като преди всеки мач ние сме анализирали тима на Арда. Знаем мощните и слабите им страни. Не мисля, че могат да ни изненадат, само че са стойностен тим, който няма да пристигна, с цел да бъде надвит. Чака ни тежък мач и най-важно е да сме съсредоточени, с цел да победим ", продължи той.

„ По-малко неточности с оглед последния мач. Вие сами го видяхте – нелепи неточности, които ни костваха победа. При 1:0 за нас аз персонално не виждах по какъв начин Пирин ще ни означи гол, а допуснахме поврат. Силно се надявам това нещо да не се повтаря. Губи се убеденост в тима, а и в самия клуб ".

„ Очаква се снеговалеж, да. Надяваме се да имаме шанс да няма огромен снеговалеж и да играем в естествени условия. С времето не можем да се борим. Условията ще са идентични и за двата тима “.

„ Имат леки контузии няколко индивида, само че по-голямата част са здрави. Надяваме се да няма контузени, тъй като всеки е значим и се разчита на него: ".

„ Всеки път ме питат за треньора, против който се изправям. Александър Тунчев е добър треньор. Арда демонстрира неизменност по отношение на положението им предходната година. Всеки обаче си гледа личния тим и до там ", сподели още наставникът на ЦСКА 1948 на обичайна си конференция преди всеки формален мач.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР