Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев не пожела да

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев не пожела да
Коментари Харесай

Любо Пенев за наказаните съдии: Може да има бушони, а да не са наказали истинските виновници

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев не пожела да разяснява решението на БФС да в профил петима съдии за пет месеца от нарядите поради съдийски неточности.

" Решението на Михайлов за наказването на петима съдии не съм го чел. И да разясня какво ще се промени. Компетентен съм по много въпроси, само че какво от това? Никога не съм мълчал. Има какво да се разяснява, има какво да се каже. Ще прочета кой е осъден, само че може да има бушони, които са изгорели, а да не са осъдени тези, които е трябвало да понесат последици ", сподели Пенев на обичайния си брифинг преди мача с Пирин Благоевград.

Треньорът на " алените " направи сбит разбор и на загубата на Лудогорец от Рома с 1:3 в Лига Европа нощес.

" Гледах мача, тъй като Лудогорец е по-следващият ни противник в шампионата. В Рим се срещнаха два мощни тима, от които единият победи ".

По отношение на утрешния мач с Пирин, Пенев сподели: " Пирин има нов треньор, направиха няколко промени в последните месеци, само че мен ме интересува моят тим. Целта ни е победа във всеки мач, такава ще бъде настройката и за утрешния мач. Всички в тима са здрави и разполагаем, имаме още една подготовка и чакаме мача ", сподели Пенев.

Той не е забелязал транспаранта, повдигнат от почитателите на ЦСКА 1948 по време на мача с Левски, поради който клубът понесе наказване от 2000 лв..

" Нашата аудитория не е многочислена и несъмнено бие на очи спрямо другите. Не съм забелязал плаката, който нашите почитатели са издигнали ", сподели Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР