Старши треньорът на Царско село Стефано Макопи остана доволен след

...
Старши треньорът на Царско село Стефано Макопи остана доволен след
Коментари Харесай

Треньорът на Царско село: Ще се опитаме да изненадаме и Лудогорец

Старши треньорът на Царско село Стефано Макопи остана удовлетворен след дебюта си отпред на отбора. „ Царете “ съумяха да стигнат до нулево тъждество против ЦСКА на „ Българска войска “ и завоюваха първа точка от края на месец ноември предходната година.

„ Отборът направи много мъжки мач. ЦСКА на хартия беше по-добрият, само че момчетата извършиха това, което желаех през седмицата. Имаме характерности, които най-много демонстрират бързината на момчетата. Днес това беше концепцията в контраатаките да нараним ЦСКА колкото можем “.

„ Успяхме да го създадем сами, да се съберем за три дни. Опитахме се с видео да разучим тактиката и да проучим по какъв начин да им се противопоставим “.

„ Трябва да вземем допустимо най-точки до плейофите и след това да забележим какъв брой ще изоставаме, с цел да ги възстановим и да се спасим. Ще играем до дъно “.

„ Защо да не поднесем изненада против Лудогорец? Ще се опитаме. Ще играем съвсем същия мач, събрани и да вземем точки при опция “, съобщи Макопи след дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР