Старши треньорът на Томас Тухел даде пресконференция преди дербито срещу

...
Старши треньорът на Томас Тухел даде пресконференция преди дербито срещу
Коментари Харесай

Преди дербито: Тухел призна своя грешка и обясни разликата с Манчестър Сити

Старши треньорът на Томас Тухел даде конференция преди дербито против от 22-ия кръг на британската .
Един против различен се изправят първия и втория в класирането, а разликата сред тях е 10 точки. Ако " жителите " реализиран домакинска победа, то интригата за купата ще намалее фрапантно.
" Досега те се справяха доста по-добре с контузените и отсъстващите поради ковид ", стартира коментара си Тухел. " Може би е шанс, може би са по-добри в това да позволяват проблемите си. Но като цяло в Манчестър Сити до момента имаха по-малко хора с контузии и инфектирани. А това е голяма разлика ".
" Освен това ние записахме някои равенства, които бяха ненужни. За да се бориш с този противник, би трябвало да разполагаш с целия си състав и да създадеш атмосфера, в която всеки играе на върха на опциите си ".
" Манчестър Сити сътвори тази дупка сред другите не през последните месеци, а през миналите няколко години. Ние обаче се опитваме да съкратим изоставането. Имахме нужното самочувствие да кажем, че още от първия ден на новия сезон ще се постараем да премахнем разликата. Това и вършим и считам, че се оправяме добре ", добави немският експерт.
" Трябва да признаем, че Манчестър Сити е запазена марка. Това е най-силният отбор в Англия сега. Не мислим толкоз за другите сюжети според от резултата в утрешната среща. Нека просто да изиграем мача. Винаги сме подготвени за здрава борба с тях, стига да сме във форма и да разполагаме със мощен тим ".
Старши треньорът на Челси се върна и към първия мач сред двата тима от месец септември, когато " сините " изгубиха с 0:1 вкъщи си:
" Тактическият ми метод тогава беше неверен. В резултат на това останахме прекомерно пасивни, играехме прекомерно отбранително, а можехме да се представим доста по-добре. Не е най-лошото нещо да превърнеш дуел против Сити в дива борба, отказвайки се от комфорта да контролираш играта и да спазваш игровата сграда. Но пък по този начин си научихме урока ", приключи Томас Тухел.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР