Старши треньорът на Стойчо Младенов остана бесен след двубоя срещу

...
Старши треньорът на Стойчо Младенов остана бесен след двубоя срещу
Коментари Харесай

Стойчо се разбесня на 1 ситуация от мача, подхвана и тримата в атака

Старши треньорът на Стойчо Младенов остана гневен след дуела против в дербито от Първа лига. " Червените " изгубиха с 0:2, а наставникът бе извънредно неудовлетворен от обстановката при първото попадение за съперника, което пристигна след ъглов удар в интерес на " армейците ".
" Грешка. Един равносилен мач до края. Сериозна неточност. От наш корнер ни направиха контраофанзива. При четирима наши и един техен. Непростимо. Можехме тактически фаул да създадем през целия терен, ние ги съпроводихме по цялото игрище. Това приказва доста неприятни неща за метода на мислене и метода на държание на терена. Вторият гол също.
Откакто съм станал треньор, приказвам, че работим постепенно и мудно, елементарно ни разгадават. Трябва ни динамичност, това става с работа. Елементарна обстановка. Играчите са на дъгата за тази цел, би трябвало да се спре там. Оставяме го свободно. Това е липса на централизация и отговорност. Всеки един от нашите състезатели би трябвало да си поеме отговорност за позицията, на която го слагаме.
И тримата ни нападатели играха едва. Йомов, Вилдсхут и Кайседо. За Йомов му е за първи път. Атаката бе главният ни проблем. Нищо не е завършило, занапред маратонът продължава, с мач по-малко сме. Трябва да напредваме в дребните елементи. Трябва да сме по-умни, хитри, дисциплинирани. Грешката ни беше детинска.
Трябва да издържим на програмата, да покажем темперамент. Ротациите би трябвало да ги вършим, с цел да поддържаме тима пресен - сполучливи, несполучливи " - съобщи Стойчо. ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР