Старши треньорът на Станимир Стоилов коментира представянето на своите футболисти

...
Старши треньорът на Станимир Стоилов коментира представянето на своите футболисти
Коментари Харесай

Стоилов отново посочи огромния проблем на Левски, но похвали Цунами

Старши треньорът на Станимир Стоилов разяснява представянето на своите футболисти след равенството във втората контрола в Турция против Бохемианс.
Пред камерата на " Diema " треньорът на " сините " съобщи, че огромните проблеми на тима идват от офанзивата:
" Днес стояхме малко по-добре откъм организация в играта, също и в отбрана. Имахме убеденост в контрола на топката. Големите проблеми идват от атакуващите ни дейности, доста брак, доста нерешителност в комбинациите и много пропуски в завършващите удари ", уточни той първоначално и по-късно отговори на въпрос за усещанията си от Келиан ван дер Каап и Цунами:
" Келиан малко рисковано го пуснахме в игра, той е на 2-3 тренировки с нас, тотално не е подготвен като физика, само че се вижда, че има капацитет, който би трябвало да се развие. Цунами също игра добре, има да почиства чисто тактически неточности, само че през днешния ден игра добре в атакуващ проект ".
Станимир Стоилов сподели и дали чака още нови футболисти: " Всички напускащи би трябвало да бъдат заместени, в случай че намерим футболисти, които да дават отговор на нашите финансови благоприятни условия. Ще търсим по-креативни футболисти, а в линията на отбрана няма да търсим повече нови попълнения. Дано успеем да се подсилим с нещо. За Филип Кръстев споделих към този момент - надали има треньор, който да не го желае в състава си ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР