Старши треньорът на Спартак Варна коментира загубата с 2:0 като

...
Старши треньорът на Спартак Варна коментира загубата с 2:0 като
Коментари Харесай

Киселичков: Поведоха ни с 2:0 без ситуации

Старши треньорът на Спартак Варна разяснява загубата с 2:0 като посетител на ЦСКА 1948. Според него „ алените “ са вкарали два гола без да основат кой знае какъв брой положения. Наставникът на „ соколите “ приказва и за идното варненско дерби против Черно море идната седмица. 

„ Стигна се до там да ни поведат с 2:0 без действителни голови обстановки, само че съумяха при едно центриране да ни заловен неподготвени. В междинната част се пропукахме за втория гол, където целяхме да сме най-стабилни. Като върна лентата - ЦСКА 1948 владееше самодейността, само че за чисти положения пред нашата врата не се сещам. Общо взето играта ни в отбрана сработи добре, трябваше по-грамотно да играем с топката “, сподели Киселичков.

„ Бяхме с тези футболисти, те са футболисти на Спартак и се разчита на тях. Опитахме се да се противопоставим на един мощен тим. Ако бяхме употребявали ситуациите си в офанзива, можеше да се получи мач с повече напрежение. Ще се борим да се подобряваме “, добави той.

„ Когато заговорихме за дербито за Варна, желая първо да поздравя публиката. Усещаме поддръжката им на всеки един стадион. В далечна София имахме последователи. Искам в мача с Черно море да излезем нападателни, с въодушевление. Играл съм такива дербита като футболист. Много хубави мачове са. Носят въодушевление, авторитет и заряд. Ще създадем допустимо да се подготвим добре и ще гоним успеха “, сподели още треньорът на Спартак Варна.

„ Надявам се част от контузените да се оправят. За всеки един треньор е добре да може да разполага на всички футболист. Има огромен късмет всичко да се получи. Ще се мъчим, ще упражняваме и това е пътят “, приключи той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР