Старши треньорът на Спартак Търнава - Михал Гаспарик, разкри какво

...
Старши треньорът на Спартак Търнава - Михал Гаспарик, разкри какво
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак Търнава: Искаме да се разделим с Европа с добър резултат

Старши треньорът на Спартак Търнава - Михал Гаспарик, разкри какво чака от дуела с Лудогорец в Лигата на конференциите. Неговият тим към този момент загуби шансове за продължение напред, до момента в който „ орлите “ към момента са в играта за първите две места.

Първият мач сред двата отбора в Разград беше извоюван по безапелационен метод от българския първенец с 4:0. Гаспарик има вяра, че на следващия ден неговите футболисти ще покажат друго лице и похвали новия треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев.

„ Виждам някаква смяна, макар че не е доста огромна. Не мога да сравня утрешния мач с този, който играхме в Разград. Господин Дерменджиев е умел треньор, тъй че може би Лудогорец ще бъде със същия състав. Надяваме се да изиграем добър мач. Всички играчи са в чудесно положение “, стартира Гаспарик.

„ Не виждам огромна разлика в играта на Лудогорец вкъщи или на непознат терен. Серията, която Лудогорец имаше в последните седмици, беше доста добра, като се изключи последния мач, който беше изгубен. Не мисля, че при загубата ни в Разград имаше огромна разлика в качеството на двата тима. Лудогорец е в малко по-тежко положение в този момент, защото знаят какво би трябвало да реализират, с цел да продължат напред. Ние сме по-спокойни, тъй че може да се получи доста добър мач “, продължи наставникът на словаците.

„ Три тима от групата имат за цел да продължат напред. Всички те са си създали сметката, че против нас ще завоюват 6 точки. Искаме да се разделим с присъединяване си в Европа пред наша аудитория с добър резултат. Мачът в Разград беше извоюван от Лудогорец напълно справедливо, съперникът беше по-добър. Целта на Лудогорец е напълно друга “, съобщи още Гаспарик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР