Страхотно голово зрелище предложиха първите полуфинални срещи в третия по

...
Страхотно голово зрелище предложиха първите полуфинални срещи в третия по
Коментари Харесай

11 гола паднаха в първите полуфинали в Лигата на конференциите

Страхотно голово представление предложиха първите полуфинални срещи в третия по мощ европейски клубен шампионат – Лигата на конференциите. Соченият за любимец Астън Вила отстъпи вкъщи с 2:4 пред Олимпиакос, като по този метод гърците направиха голяма крачка към присъединяване в мечтания край, който ще се организира в столицата Атина.

В воин за Олимпиакос се трансформира мароканецът Айоб Ел Кааби, който се отечете с хеттрик, разписвайки се два пъти преди почивката и един път при започване на втората част. Четвъртото попадение за гръцкия гранд осъществя Хезе в 67 минута.

За бирмингамци се разписаха Уоткинс и Диаби, а основният миг за тях пристигна в 84-ата минута, когато можеха да вкарат трети гол и да се върнат в мача. Вила получи право да извърши дузпа, само че от бялата точка бразилецът Дъглас Луис не съумя да уцели очертанията на вратата.

В заключителните минутки на терена се появи и Николо Заниоло, само че италианският национал нямаше време и пространство да загатне за капацитета си.

В другата среща от полуфиналите Фиорентина победи вкъщи Брюж с 3:2. Юношата на „ виолетовите “ Сотил откри резултата още в 5-ата минута, а Ванакен изравни малко след четвърт час игра. До почивката падна още едно попадение дело на Белоти. Бившият таран на Торино беше прецизен в 37 минута.

Игор Тиаго, някогашен футболист на Лудогорец, вкара за 2:2 в 63 минута и смълча трибуните на „ Артемио Франки “ във Флоренция. Домакините обаче споделиха последната си дума в продължението на срещата, когато се разписа резервата Нзола. Анголецът, заменил на терена Белоти, имаше потребност от тъкмо 3 минути, с цел да оформи крайното 3:2 и да даде нежен задатък на „ виолетовите “ преди реванша в Белгия след седмица.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР