Стамен Белчев даде пресконференция преди домакинството на ЦСКА на Крумовград.

...
Стамен Белчев даде пресконференция преди домакинството на ЦСКА на Крумовград.
Коментари Харесай

Белчев: Ръководството на ЦСКА ще реши моето бъдеще

Стамен Белчев даде конференция преди семейството на ЦСКА на Крумовград. Ето какво сподели треньорът на " армейците ":

" Очаквам против Крумовград да стане оспорван дуел. Играем против тим, който не е губил от началото на годината. Имат млад и добър треньор, както футболисти, които играят освободено и имат скорост в офанзива. Говорихме, че не би трябвало да ги подценяване. Трябва да си свършим работата, а тя е единствено една - победа.

Не може да се каже, че проектите са комплицирани. Нашата цел беше Лига Европа, само че за жалост това няма да се случи. Независимо от резултата във финала, ние по този начин или другояче излизаме за победа във всеки мач. Нагласата ни е да гоним второто място, въпреки, че това не отива на клуб като ЦСКА. В този миг сме изправени пред това.

Всеки футболист е значим, неналичието на всеки състезател се отразява на тима. При Фернандо Каранга по същия метод - значим състезател. Лошото е, че ние нямаме различен нападател, не е толкоз проблем, че той е осъден. Откакто съм аз в нито един мач не сме били изцяло окомплектовани. Не се окайвам от това. Трябва да се оправям оптимално добре с това, с което разполагаме, с цел да може да се оправяме.

Контузията, която е при Юрген Матей е сериозна, за жалост той последните мачове играеше на боклоуспокояващи. Състоянието му не е положително, всеки ден медицинският щаб прави всичко допустимо да го възвърне. Брадли де Нойер няма травма, при него проблемите са други. Явно е от хората, които не са дисциплинирани и не са отдадени напълно на клуба.

Фокусиран съм върху работата си в първия тим. Не мисля за друго нещо. Резултатите и времето ще покаже, а управлението ще реши моето бъдеще. Трябва да бъда потребен за тима в утрешния мач и да си свършим работата. Не мисля за бъдещето си въобще. Концентриран си в работа си. Ако клубът няма да разчита на мен, би трябвало да стартира да работя накъде. Не недооценявам нито един клуб.

Със сигурност разясняваме всички играчи, които са наши и са чартърен в други клубове. На множеството ще дадем опция да покажат, че имат място в ЦСКА и са израснали. Нека не бързаме, времето ще покаже ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР