Цървена звезда е шампион на Сърбия по футбол за седми

...
Цървена звезда е шампион на Сърбия по футбол за седми
Коментари Харесай

Цървена звезда вдигна титлата в Сърбия за седми пореден път

Цървена звезда е първенец на Сърбия по футбол за седми следващ път. Четири кръга преди края на Суперлигата тимът на Владан Милоевич победи ТСК Бачка Топола с 2:1 и води с недостижимите 14 точки, задоволителни за 35-ата купа в историята на клуба.

Безброй черни облаци над стадион " Райко Митич " и дъжд, който валеше през всичките 90 минути на мача, 27-ият турнирен успех на Цървена звезда бе написан от африканския тандем Петер Олаинка и Шериф Ндиае. Олаинка се разписа първи в 55-ата, а централният нападател от Сенегал  беше прецизен 15 минути преди края за 2:1 и шампионската победа.

Между тях Иван Милосавлевич вкара за гостите, само че и неговият гол не беше задоволителен, с цел да избегнат провалянето. Резултатът не дава отговор навръх показаното на терена, най-много поради блестящото показване на вратаря на тима от Бачка Топола Велко Илич. Момчето, което е на радара и на Звезда, блесна с шест спасявания единствено през второто полувреме. Но играта на гостите не беше задоволителна, с цел да скапе празника на „ звездашите “.

Те имаха пасив в точките на полусезона, само че идването на треньора Владан Милоевич промени хода на шампионата, а през днешния ден известният с прякора си " Супермен " треньор завоюва третата си купа.

Милоевич даже има късмет да завоюва първата си двойна корона, в случай че победи Войводина на финала за Купата на Сърбия на 21 май в Лозница. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР