Мениджърът на Тотнъм – Ангелос Постекоглу, определено не беше доволен

...
Мениджърът на Тотнъм – Ангелос Постекоглу, определено не беше доволен
Коментари Харесай

Постекоглу: Поемам цялата отговорност, какво ще спечелим, ако играем в ШЛ по този начин?

Мениджърът на Тотнъм – Ангелос Постекоглу, несъмнено не беше удовлетворен от представянето на неговия тим при загубата с 0:2 в дербито с Челси. След това проваляне „ шпорите “, значително, се простиха с възможностите си за класиране в Топ 4. Австралиецът призна, че отборът не е заслужавал да завоюва нещо от срещата и пое цялата отговорност за представянето.

„ Не беше задоволително положително представянето ни през първото полувреме и би трябвало да поема отговорност за всичко това. Мениджърът е отговорен. Не бяхме даже покрай това, което би трябвало да покажем. Аз съм отговорен за метода, по който излизаме и трябваше да го подобрим. Видяхте какъв брой проблеми имахме през първото полувреме, какъв брой известия получихме от Челси, че не сме се построили добре. Бъдете чести и Вие – не играхме добре. Нямахме никакви благоприятни условия през първото полувреме. Не заслужавахме нищо повече, от това което получихме през днешния ден и виновността е в мен “.

„ Не мисля, че нещата опират единствено до полузащитата, изцяло се не се представяме добре напоследък. Пак споделям, като управител, би трябвало да поема отговорност. Не бе за това, че допуснахме гола, а до метода, по който се стигна до прекия-свободния удар. Пак споделям, аз поемам отговорността за представянето през днешния ден. Ще свърша работата си в идващите дни във връзка с статичните положения “.

„ Мисля, че това е част от предизвикването Висша лига и част от израстването на Тотнъм. Бил съм в тази обстановка, би трябвало да драскаш със зъби и нокти, с цел да излезеш от калта. Не заслужавахме нищо от днешната среща. Моят фокус е върху това да подобрим своето показване. Какво ще спечелим, в случай че играем в Шампионската лига по този метод? “, приключи недоволния Постекоглу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР