Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров разкритикува състезателите си

...
Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров разкритикува състезателите си
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Проспахме първото полувреме

Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров разкритикува състезателите си след провалянето със 79:86 от Шумен. Това беше първа загуба за Спартак от началото на сезона в НБЛ. 

" Тежко е, не тъй като е загуба, а тъй като проспахме първото полувреме. Когато си проспал първото полувреме, след това е доста мъчно. Дори това да ограничиш тима на Шумен до 35 точки във второто полувреме не е задоволително. Факт е, че когато вкараш на непознат терен 80 точки и не можеш да биеш, казусът идва от отбраната. За мен това е най-важното, едни тим да има отбрана. Ние през днешния ден първото полувреме го проспахме в тоя детайл и закономерно загубихме ”, разяснява Тодоров. 
 Шумен шокира водача в НБЛ Шумен шокира водача в НБЛ
“Най-важното за Спартак да се върне на победния път е концентрацията, влизането във всеки мач по метода, по който желаеме и уповавам се да се върнем там, където би трябвало. Имаме задоволително капацитет да го създадем, очевидно би трябвало да се случи нещо такова, с цел да се приземим и да се концентрираме в това, което е най-важно, отново споделям съгласно мен, работата преди мача и настройката по време на мача ”, сподели още наставникът на плевенчани.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР