Старши треньорът на Септември Николай Митов заяви след загубата от

...
Старши треньорът на Септември Николай Митов заяви след загубата от
Коментари Харесай

Митов: Обертан е много висока класа за нашата лига - Първа лига



Старши треньорът на Септември Николай Митов съобщи след загубата от Левски, че Габриел Обертан е доста висока класа за българското състезание.

„ Не отбелязахме гол. Едно доста положително първо полувреме. На моменти владеехме повече топката. Имахме и ситуациите. Най-неприятното е, че допуснахме гол в 44-та минута. Ако полувремето бе приключило 0:0, и втората част щеше да бъде друга. Дадохме самодейността на Левски през второто полувреме и ни победиха. Лошо е, че губим, само че ще гледаме другаде да си вземем точките “, разяснява Митов.

„ Никога не съм коментирал съдиите и по този начин ще бъде и през днешния ден “, добави треньорът на Септември.

„ Обертан е доста висока класа за нашето състезание. “

„ Ние във всеки мач излизаме за победа. До Нова година би трябвало да вземем оптимален брой точки. Мисля, че по-късно ще играем доста по-добре. Излизаме за победа. Излизаме във всеки един мач необременени и за победа. Ще се опитаме да победим Вихрен. Дяков е с извадено рамо, а Галев претърпя интервенция, Романов и той по-дълго време ще се възвръща. Мисля, че Трифонов ще бъде подготвен да се завърне в игра през идната седмица “, продължи наставникът.

„ Аз няма да разяснява какво е било. Аз съм треньор на Септември и имам право да разясня единствено моя тим. Аз съм израснал в Левски, постоянно ще бъда от Левски, само че съм експерт и в този момент пазя Септември. Пожелавам на Левски да завоюва купата. Желая им триумф “, сподели още Николай Митов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР