Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров похвали отбора си

...
Старши треньорът на Рилски спортист Любомир Киров похвали отбора си
Коментари Харесай

Любомир Киров: Нищо не е приключило, играе се до три победи

Старши треньорът на Рилски състезател Любомир Киров похвали тима си за успеха против Спартак на старта на полуфиналите в НБЛ, само че предизвести, че още в серията нищо не е решено. Ето какво сподели той след срещата,:

„ През първото полувреме играхме малко напрегнат, което за първи мач е обикновено. Отборът на Плевен е в по-добър темп, играха три нелеки мача. През второто полувреме успяхме да покажем играта, която би трябвало в отбрана. Успяхме да спрем тяхната битка в нахлуване, което беше значимо. Оттам се отвори нашето нахлуване. Ние имаме дълга ротация, много хора, играха със самочувствие в мача. Те ни вкараха 48 точки през първото полувреме и 36 през второто. Това приказва какво се е случило на игрището.

Дали е титуляр или от пейката, няма значение. Тези момчета упражняват дружно, работят дружно, всеки се потвърждава, на всеки му се дава късмет и играе. Ако се показват по този метод, ще играят, в случай че не – няма. Накрая най-важното е, че серията е 1-0.

Нищо не е завършило, играе се до три победи. Това е полуфинал. Играем против добър тим с добър треньор. Всичко може да се случи. Ние би трябвало да стоим крепко стъпили на земята и да излезем още по-мотивирани във втория мач ", сподели Киров.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР