Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че не

...
Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че не
Коментари Харесай

Еден Азар пропуска двубоя на Реал с Атланта

Старши треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан съобщи, че не може да си изясни последната травма на Еден Азар, която ще му попречи да играе в семейството на Аталанта в Шампионската лига във вторник.

Белгийският национал се причисли към Реал в договорка за 150 милиона евро през 2019 година, само че е преследван от контузии, като е играл в едвам 25 мача в Ла Лига.

След като се завърна от мускулен проблем за последните 15 минути в последната победа над Елче с 2:1 в събота, Зидан съобщи, че Азар ще пропусне семейството на Аталанта.

" Азар няма да бъде разполагаем. Това са неща, които не мога да обясня. Искам да бъда положителен и да се надявам, че това не е огромен проблем. Нещо става, тъй като той в никакъв случай не е бил контузен през цялата си кариера (преди да се причисли към Реал) или е имал доста малко контузии ", сподели Зидан.

" Това е нещо ново. Наистина не мога да дам повече пояснения. Искаме да му помогнем и се надяваме да се завърне допустимо най-скоро. Ще се опитаме да разберем за какво се случва, само че сега не можем да го разбираем. Говорили сме за неща като неналичието на предсезонна подготовка, количество мачове и душевен аспект ", добави френският експерт.

Каземиро също няма да може да вземе присъединяване в мача с Аталанта, само че капитанът Серхио Рамос е във форма и евентуално ще стартира.
Реал завоюва първия мач с 1:0 в Бергамо с помощта на късно попадение на Ферланд Менди.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР