Старши треньорът на прие спокойно тежката загуба с 0:4 от

...
Старши треньорът на прие спокойно тежката загуба с 0:4 от
Коментари Харесай

Симеоне: Пропуснахме положенията си и ни наказаха

Старши треньорът на одобри умерено тежката загуба с 0:4 от в Шампионската лига. Испанския отбор не съумя да се опълчи на европейския клубен първенец, само че Чоло посочи, че е видял и положителни неща в представянето на своите футболисти.

" Байерн е извънредно мощен противник, който се възползва от ситуациите си. Ние пропуснахме нашите и бяхме осъдени. Можем да си извлечем доста поучения от този мач. Показахме и положителни неща, само че се видяха и недостатъци, които би трябвало да поправяме ", сподели Симеоне.

RUEDA DE PRENSA

te cuenta sus impresiones tras el duelo de hoy

|

— Atlético de Madrid (@Atleti) " Обстоятелствата са такива, че мачовете следват един след различен през няколко дни и би трябвало да се приспособяваме. игра добре и по тази причина не го смених. Байерн доста добре контраатакуваше, откакто успяваше да отнеме топката. Ние пък не взимахме най-точните решения, когато бяхме покрай тяхната врата ", продължи аржентинецът.

" Не мога да не похваля, и. Те играха доста добре. Дали Ла Лига е надценена? Оставям на вас да отговорите на този въпрос. завоюва Лига Европа, преди този момент взе трофея в Шампионската лига в три следващи години. В един миг е обикновено други тимове да се настанят на върха ", сподели още Симеоне. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Байерн Мюнхен 4:0краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР