Старши треньорът на не беше никак доволен след равенството срещу

...
Старши треньорът на не беше никак доволен след равенството срещу
Коментари Харесай

Повтаряме стари грешки, ядосва се Пирло

Старши треньорът на не беше по никакъв начин удовлетворен след равенството против. " Бианконерите " стигнаха единствено до 1:1 против новака в Серия " А " и са на 4-о място в класирането. Юве беше без звездата си, само че Пирло акцентира, че това не би трябвало да е опрощение.

" Контролирахме първото полувреме и имахме положения, с които можехме да сложим завършек на интригата. Все още обаче не сме се научили да разчитаме вярно другите моменти в мачовете. В края на полувремето трябваше да сме по-внимателни и да запазим преднината си. Не за първи път получаваме гол тъкмо преди почивката ", не скри разочарованието си Пирло.

" Често действахме безредно и без самообладание. Не успяхме да се възползваме от съзаддените положения. Не е елементарно, когато имаш толкоз доста национали, а също така играеш в Шампионската лига. Но ние не сме единственият клуб в сходна обстановка ", продължи някогашният халф.

" Кристиано имаше известни проблеми в средата на седмицата, само че игра против Ференцварош. Нормално беше да получи отмора. Той е огромно преимущество за нас, само че сме длъжни да демонстрираме първокласен футбол и без него ", посочи Пирло. Серия А 9 кръг, събота 28 ноември  Беневенто 1:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР