Старши треньорът на националния тим на България по баскетбол Росен

...
Старши треньорът на националния тим на България по баскетбол Росен
Коментари Харесай

Барчовски: Надявах се на по-равностоен мач срещу Испания, но не се получи

Старши треньорът на националния отбор на България по баскетбол Росен Барчовски съобщи на старта на Европейското състезание да мъже, че се е надявам тимът да направи по-равностоен мач.

„ Надявах се да създадем доста по-равностоен мач, само че не се получи. Има разлика в класите, тя е ясна и явна. Но ние можехме да играем по-добре, изключително в отбрана. Цял мач играхме в едва в отбрана и битката под коша, това ни бяха ужасно огромни проблеми “, разяснява Барчовски.

През първото полувреме в нахлуване бяхме плахи и уплашени, без самочувствие, може би сме имали прекален почит към Испания. През второто полувреме се оправихме, играта беше равностойна, само че отбраната не успяхме да я оправим Сигурен съм, че тимът ще наподобява доста по-добре в идващите мачове “, добави селекционерът на българския състав.

Попитан за представянето на натурализирания американски гард Дий Бост, Барчовски съобщи: „ За Дий Бост мога да кажа, че е отличен състезател, само че към момента не е в добра форма. Сигурен съм, че с времето той ще усъвършенства играта си. За да заиграе тимът доста по-силно, неговата игра би трябвало да се усъвършенства. Това е отвън всевъзможен коментар. Много мъчно можем да компенсираме неговата липса. Няма да се предадем. “

„ Включването на Павлин Иванов не е изненада, такава е ролята му в тима. Но, не беше единствено той, а казусът е, че на положителната ни игра в нахлуване, те ни връщаха във всяка офанзива “, сподели още Росен Барчовски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР