Старши-треньорът на Марица, Иван Петков не скри задоволството си от

...
Старши-треньорът на Марица, Иван Петков не скри задоволството си от
Коментари Харесай

Иван Петков: Много съм щастлив, че преминаваме в следващата фаза

Старши-треньорът на Марица, Иван Петков не скри задоволството си от класирането на неговия тим за третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Той беше изгубил мозъка и дума в четвъртия гейм и началото на " златния ".

Ето какво показа той очевидно укротен след сполучливия завършек на трагичния мач:

 Марица изстрада класирането си за третия кръг на Шампионската лига
Марица изстрада класирането си за третия кръг на Шампионската лига

Българките отстраниха финалндския Сало след " златен " гейм

" Много съм благополучен, че прекосяваме в идната фаза. След втория гейм не играхме добър волейбол, Сало обаче се показа в действителност доста добре в срещата.

Нашият отбор има доста положителни състезателки и дълга скамейка - тъй че в случай че някой не играе добре, можем да създадем промени ".

Петков не искаше да отличава обособени състезателки тъй като за него тимът като цяло е осъществил решителния поврат в края.

Наставникът на финландките Томи Леминкайнен успокояваше своите възпитанички:

" Казах на състезателките ми след мача, че макар че всички в този момент са разочаровани, това, което направихме в мача след средата на втория гейм беше в действителност ужасно. В началото нямахме късмет против Марица. След дългата серия на Роня Хейкиниеми показахме същински военен дух, който продължи до " златния гейм ".

Тогава и двата тима използваха при офанзива положително посрещане, само че от неприятно посрещане не можехме да нападаме, както и Марица ".

 Снимка 318945
Източник:

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР