Старши треньорът на Малмьо Йон Дал Томасон коментира днешния първи

...
Старши треньорът на Малмьо Йон Дал Томасон коментира днешния първи
Коментари Харесай

Наставникът на Малмьо: Лудогорец показва постоянство през последните години

Старши треньорът на Малмьо Йон Дал Томасон разяснява днешния първи плейофен мач против българския първенец Лудогорец в борба за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоят е от 22:00 на стадион „ Еледа “ в Малмьо. Томасон няма да може да разчита и на Юнас Кнудсен и Ула Тойвонен. Бонке Инъсънт пък получи червен картон против Рейнджърс и ще пропусне дуела поради наказване, а Анел Ахмедходжич няма да може да играе поради насъбрани жълти картони.

" Трудно ми е да кажа какво е положението на Серхио Пеня. Не мисля, че е нещо съществено. Хубаво щеше да е да можем да разчитаме на него в този край, тъй като за мен това е край от 180 минути. Това са естествени неща, когато играем толкоз доста квалификационни мачове. В момента е по-трудно от всеки път за шведски тим да се класира за Шампионската лига, защото би трябвало да преминем през толкоз доста кръгове. Понякога получаваме жълти картони, от време на време червени, би трябвало да се примирим с това.

Никак няма да ни е елементарно. Лудогорец е добър тим. Да, изиграхме доста мощен дуел против Рейнджърс, би трябвало и на следващия ден да повторим представянето си. Лудогорец отстраниха огромен тим като Олимпиакос, който предходната година игра в Шампионската лига. Българите демонстрират неизменност през последните години както в локалното състезание, по този начин и в Европа.

Заслужихме си да изиграем край от 180 минути. Горди сме с представянето си както в Швеция, по този начин и в Европа. Отборът ни е мощен. Старая се да върша задоволително ротации, тъй че играчите би трябвало да са свежи и подготвени за мача. Всеки би трябвало да е оптимално квалифициран да влезе в игра и да даде всичко от себе си.

Радвам се, че Франц Бруршон се завръща, ще ни даде повече сигурност в отбрана. Но за мен е значимо всички играчи да се завърнат. Цяла Швеция и цяла Европа видя борбения ни дух предходната седмица. Играчите не мислят за себе си, а за тима, клуба и почитателите. Да, загубихме против Гьотеборг, само че играхме прелестно. Имахме доста положения и прелестни отигравания. Съдията пък свири несъществуваща дузпа.

Всички чакаме с неспокойствие мача с Лудогорец. Надявам се да покажем нашия борбен дух и класа ", приключи датчанинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР