Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели своите очаквания преди

...
Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели своите очаквания преди
Коментари Харесай

Върба: Първият мач от Лига Евопа е най-важен, съставът ще е коренно различен

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба показа своите упования преди първия конфликт на " орлите " в Лига Европа. Разградчани одобряват белгийския Антверп в първия мач от груповата фаза на тазгодишното издание. Върба призна, че подхожда с почит към съперника, само че е доста значимо за отбора да вземе трите точки от дуела.

" С цялостни сили сме за на следващия ден. Винаги първият мач в групите на Лига Европа е доста значим. Подхождаме с почит към съперника, само че както споделих, първият мач, изключително домашен, е доста значим и би трябвало да вземем трите точки. Като обърнем внимание на останалите тимове в групата и в случай че желаеме да продължим напред, би трябвало да печелим точки против всички.

Мачът от последния кръг против Царско село не беше добър. Утре съставът ще бъде радикално друг. Имаше футболисти, които участваха с националните си тимове и бе резонно да получат отмора. Утре обаче ще са на линия и чакам да изиграем един прекрасен мач.

Мисля, че рядко в групите на Шампионска лига и Лига Европа може някой да бъде спокоен, изключително преди първия мач. Ние душевен сме настроени и както към този момент споделих резултатът от първия мач е доста значим. Важно е, че започваме първия дуел като хазаин.

Почти на всеки пост има по двама играчи. Можем да организираме отбора и да изберем различен футболист, в случай че Недялков не е разполагаем. Засега той е добре и се надяваме да изиграе един добър мач на следващия ден ", съобщи Върба.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР