Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след победата над

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след победата над
Коментари Харесай

Херо: Ще излезем с чест от мачовете с Левски и ЦСКА

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров съобщи след успеха над Етър с 4:0, че първенците ще „ излязат с чест “ от идните следващи дербита с Левски и ЦСКА.

Програмата на Лудогорец в идващите дни е извънредно натоварена, като с изключение на, че среща директните съперници за челните места Левски и ЦСКА, разградчани се изправят още против Берое за Купата на България, както и Спортигн Брага в Лига Европа.

„ Изключително тежка седмица ни следва. Да не забравяме, че ни следва и мач с Берое за Купата. Трябва да излезем с чест от всички тези дуели. И да съм видял недостатъци в дербито, няма да ги разясня. Всеки един тим има недостатъци. Ще се опитаме да се възползваме от тях. За успокоение въобще не може да се приказва, макар петте точки преднина, които имаме “, показа Димитър Димитров след мача в Разград.

Лудогорец изтръска крепко "болярите " и дръпна на върха

„ Не знам дали успеха над Брага ни даде инерция,но въпреки всичко самочувствието е напълно друго. Има прочувствена и физическа отмалялост, това ни притесняваше. След първия гол обаче видях, че няма място за терзания. Изтървахме доста положения, би трябвало повече централизация в такива моменти “, разяснява още Херо.

„ Освен от статични положения, създадохме доста такива и от игрова обстановка. В края на краищата във футбола има неточности, изключително, когато един тим играе мачове през два дни “, продължи той.

Специалистът изясни и за какво е подхванал промяна на схемата спрямо мача с Брага през седмицата в Лига Европа.

„ Срещу Брага заложих на 3-5-2 поради качествата на португалците. Те играят със скица 4-4-2 с двама тарани. Ако бяхме играели с двама бранители, щеше да ни бъде доста мъчно

Избирам схемата съгласно качествата на съперника и нашите благоприятни условия. Много съм удовлетворен, че Мисиджан се завърна на терена. Той е извънредно значим за нас в предни позиции. Ще му липсва игровия тонус, само че се надявам бързо да навлезе във форма “, сподели още Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР