Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев не се притеснява

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев не се притеснява
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Не се притеснявам от уволнение

Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев не се тормози от вероятно уволняване. Опитният експерт натрупа три следващи провали с " железничарите ", последното от които с 0:2 от Крумовград.

" Трябва много да виждам мача, с цел да ви кажа къде сгрешихме - разгласи Стоев.- Не стига, че сътворяваме малко ситуцаии, само че и с лека ръка ги изпускаме. Не можем да осъществяваме обстановки, които така и така не са доста. Някъде има и липса на късмет, повече на умения. Допускаме всеки мач неточности в отбрана, както видяхте втория гол, когато към този момент бяхме изнесени надълбоко в половината на съперника. Целта беше да осъществяваме някаква скоростна офанзива и вероятно да съумеем. "

" Толкова дълго време съм треньор, изпадал съм и в други сходни обстановки. Треньорският пост е ясно, че е прохладен. Това не ме тормози, естествени неща са. В момента не мисля за моя промяна, а по какъв начин да излезем от обстановката и по какъв начин да вкарваме дребното положения. То си ни е проблем, виждам и в подготвителната седмица, където е същото. Имаме проблем, продължаваме да работим и да излезем от това положение. "


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР