Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев коментира загубата на

...
Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев коментира загубата на
Коментари Харесай

Стоев: Проблемът е, че не създаваме положения

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев разяснява загубата на своя тим от Хебър с 0:1.

„ Причините, когато не можеш да създадеш голова обстановка обикновено да загубиш. Ние си го имаме този проблем, продължава този проблем. Във фаза офанзива изобщо не сме нито ефикасни, нито изобретателни. Малко и скорост има по фланга. До някаква степен я сътвори Ламбезе, само че и това, което той сътвори не бе задоволителен. Не се позиционирахме добре в наказателното поле, както противника, който вкара по този начин гол. Търсене на гола. При нас е проформа да сме в наказателното поле. В последните мачове съвсем не сътворяваме голови обстановки “, сподели Стоев. 

„ Не се получава. Единствено Франса основава заостреност в офанзива. Това е истината. В предни позиции другите двама състезатели са длъжници на тима. Това е очевидно. Франса, също, когато привърши физическия капацитет, тъй като съвсем всички топки минават през него, ставаме еднотипни, чудим се какво да създадем, нямаме концепциите... проблем – огромен проблем “, добави той.

„ Имахме по-добър надзор на топката, само че той би трябвало да ти даде, в последната третина, някаква креативност. Ние не сътворяваме. Малко се гледа към вратата. Всеки бяга от отговорност. То по този начин не става. Футболът е цялостен с неточности. Трябва да се натовариш с отговорност и да окажеш помощ на тима. Трудно ни е, виждам го и в подготвителния развой “, добави треньорът.

„ Причините са доста. Основното е там, че да, вършим известни неточности в отбрана, несъмнено ще продължаваме да вършим, само че би трябвало и да сътворяваме. Опитваш без крайната цел да опиташ да застрашиш вратата – при нас я няма “, приключи Стойчо Стоев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР