Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, сподели очакванията

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, сподели очакванията
Коментари Харесай

Акрапович изчетка Моуриньо и призна каква прогноза е направил синът му за утрешния мач

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, показа упованията си преди дуела от 2-ия квалификационен кръг в шампионата Лига Европа против Тотнъм. Срещата е на следващия ден (четвъртък) от 19:00 часа.

" Вижда се какъв брой е интелигентен Моуриньо. Играем добър футбол, играхме дълго време със съществено качество и желаеме да го покажем още веднъж. Искам тимът ми да е спокоен и да събере сили, които да употребява по време на мача. Хари Кейн ще бъде защитаван персонално и би трябвало да се управлява играта му. Няма да е елементарно за нашите трима бранители, само че ще е комплицирано и с другите качествени играчи. Работим върху отбраната, знаем какво качество има Тотнъм, само че футболът е футбол и всеки един може да се оправи в хода на мача и да направи работата на Кейн по-сложна ", съобщи Акрапович.

" Мисля, че с тактичност няма какво да създадем против Тотнъм. Те са съвършени, гледани са от експерти и играят в една от най-силните лиги. Както сподели Моуриньо, може би шансът ни е, че играем в един мач. Надявам се моите момчета да покажат най-хубавото качество, а съперникът да се отпусне малко и да са по-изморени от неделя. Съгласен съм, че в България се играе на друго движение и може би имаме преимущество, че изиграхме повече мачове. Знаем по какъв начин работихме. Имахме хора в карантина и имахме лимитирани варианти. Тотнъм имаше задоволително време да се приготви, а при тях може би единственото, което липсва, е рутината в мачовете, която имат ", добави треньорът на Локомотив.

" Лична борба с него – няма (б.р. засяга Жозе Моуриньо). Радвам се, че имам шанса да се опълчва против Моуриньо – подобен мощен треньор. В предишното гледах доста неговата работа и се веселя, че ще вземам участие в този дуел. Очаквам да имаме доста проблеми в мача, нека не стане по този начин, както споделям, само че мисля, че ще играе този тим, който игра против Евертън ", разяснява експертът.

" За моя тим аз съм на 80 % удовлетворен от това, което прави и се веселя, че моите момчета са с качество. Много сложна работа е за нас това. Работили сме по доста неща, с цел да достигнем до това равнище. Във всеки един мач се виждат неприятни неща, които могат да се създадат по-добре. Футболът е толкоз забавен, тъй като постоянно може да се откри нещо неприятно в даден състав. Може и да се проучват играчите и да се употребява това нещо. Не е доста неприятното, което видях, само че тези дребните неща ги споделих на играчите, с цел да може да имаме късмет да вземем нещо от Тотнъм ", добави той на въпрос дали е видял недостатъци в тима на Тотнъм при провалянето с 0:1 от отбора на Евертън.

" За нас този мач е доста значим, само че освен, а и за България. Това е специфична среща, в която ще опитаме да играем по най-хубавия метод против съперника. Няма да е елементарно, защото Тотнъм е доста огромен клуб. За нас е значимо да използван нашия жанр, по какъв начин играем, който може би е неочакван за другите тимове. Искаме да продължим по този начин, както до момента и в българската лига. Няма да е леко, само че моят тим е квалифициран за този мач и ще дадем всичко от себе си да вземем добър резултат за нас. Играем с отворен проект за игра. Играем с къси пасове и се опитваме да владеем топката. Това няма да е елементарно против Тотнъм, само че ще би трябвало да опитаме да го сторим на следващия ден. Тотнъм е огромно име. Само едно нещо мога да кажа, че дребният ми наследник сподели, че не вижда никакъв късмет за нас. Той сподели – Хари Кейн. Това е забавно, само че се надявам, че ще имаме добър мач. Това е огромен ден за всеки един от нас, който ще гледа срещата. Искам да извлечем позитивите и най-после дано да победи по-добрия'', съобщи той на публицистите.

" Очакваме специфичен ден за мен. Гледал съм тренировките му (б.р. на Моуриньо), по времето когато той беше треньор на Реал Мадрид. Удоволствие е да сме на скамейките, аз до подобен огромен треньор'', сподели още Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР