Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана доволен след

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана доволен след
Коментари Харесай

Томаш: Победихме много силен отбор

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана удовлетворен след безапелационния триумф на своя отбор с 3:0 над Черно море като хазаин в среща от 11-ия кръг на Първа лига. С успеха " черно-белите " не престават отличната си серия като хазаин и към този момент имат 5 триумфа от 5 мача на " Лаута ", като се приближиха единствено на точка зад водача в шампионата ФК ЦСКА 1948.
 
" Това, което опитваме на тренировките, се получи по време на срещата през днешния ден. Показахме, че когато сме едно цяло, нещата се получават. Доволен съм, че успяхме да спечелим против един доста стойностен тим, с качествени футболисти и добър треньор. Черно море има построен жанр и безспорно е фактор в шампионата, по тази причина съм благополучен, че през днешния ден успяхме да ги победим и то с безапелационен резултат. ", разяснява Томаш.
 
" Свалям шапка на публиката и на футболистите. Когато сме дружно, можем да реализираме огромни неща. Вижда се, че всички работим за идеята " Локомотив ". Разбира се, че позволяваме неточности, само че значимото е, че през днешния ден успяхме да вкараме обстановките, които създадохме, и това ме прави благополучен. ", добави старши треньорът на " черно-белите ".
 
" Работим мач за мач. Знаем какъв брой можем, само че съм наясно, че нещата във футбола се обръщат доста бързо. Така че се пробвам да съм крепко стъпил на земята и да предам това мислене и на футболистите ми, тъй като доста елементарно обстановката може да се промени и ние би трябвало да бъдем пределно фокусирани, с цел да вървим малко по малко в развиването ни. ", приключи Томаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР