Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отново заяви, че ще

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отново заяви, че ще
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Бъдещето на Левски е светло

Старши треньорът на " Левски " Станимир Стоилов още веднъж съобщи, че ще приказва за бъдещето си в клуба след мача с " Локомотив " (София) на следващия ден. Той направи това на конференцията преди дуела с " железничарите ".

" Нещата, които се случват, не въздействат на играта. Ангажиментът на футболистите е да пазят името на " Левски ". Това е най-важното в този момент. А имаме и столично дерби, което загубихме преди няколко мосеца в " Надежда ". " Локомотив " се оказва мъчно победим тим ", започна експертът.

Вчера на " Герена " се случиха много събития около Общото заседание на клуба, на което трябваше да бъде вдигнат капитала на сдружението, с цел да се продадат акции на почитателите. Стана ясно, че идната седмица управата ще гласоподава уволнението на изпълнителния шеф Иво Ивков. Той и Стоилов са близки.

А с цел да мине такова гласоподаване, от Надзорния съвет бе освободен икономистът Петър Ганев, което пък докара до овакантяване на почитатели, защото той бе техен представител в управлението.

" Най-важната цел е Локомотив (София). Моята глава е много дебела, може да поема доста неща. Нека " Левски " да изиграе мача си на следващия ден и ще отговоря на всички въпроси ", добави той.

Стана ясно, че Ивков е в спор освен с Наско Сираков, а и с Даниел Бориморов, с който са разменили остри реплики на Оценка за съвместимост през вчерашния ден.

" Не приказвам с недомлъвки, питайте другите. Казах ви, че ще чуете всичко след мача. Моето решение от дълго време съм го взел. То не зависи от резултата от мача и ще бъде най-хубавото за " Левски ", безапелационен бе треньорът.

" В приказките и в живота постоянно са ме пришивали към някого. Към Сираков, към почитателите, към Ивков. Аз постоянно съм защитавал идея или клубовете, в които съм работил. Не върша взаимни отстъпки и не мога да се разкъсам.

Самостоятелен съм бил и съм правил това, което е положително за бъдещето на " Левски ". Вярвам, че истината би трябвало да се пази, тъй като тя постоянно побеждава ", сподели още Стоилов във връзка това, че през другата седмица Иво Ивков ще бъде отпратен, а двамата към този момент се опълчиха на Сираков.

" Ще кажа какво заварихме, какво постигнахме. Направихме невиждано обединяване. Радостен съм от това, което се случва ", рече треньорът на " сините ".

" От много време споделям, че някои неща не са както би трябвало. Но мачът на следващия ден е по-голям от всички нас. Бъдещето на " Левски " е ярко. Бяхме под дъното, в този момент сме на първокачествен път, остава да излезем на автомагистралата. С вярна работа и с помощ на спомагателни спонсори " Левски " ще си приключи нещата. Самият факт, че спорим дали офертите за наши играчи са 4 или 5 милиона, а преди са били 4 стотинки или под нулата, е индикативен. Има тим, има почитатели, има цена. Това е футболен бизнес. В България могат да го вършат клубове, които имат голяма фенска маса ", счита той.

" Акциите са последното нещо, което ме вълнува. Преди две години, преди да ги даде на Наско Сираков Тити ми ги предложи и на мен. Казах, че нямам пари и опция да устоявам клуба. За мен " Левски " не е акциите, а почитателите, любовта, метода на работа ", приключи Станимир Стоилов. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР