Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира ситуацията с Николай

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира ситуацията с Николай
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Михайлов лъжеше себе си 6 години, че е футболист

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява обстановката с Николай Михайлов по време на срещата с почитателите във Враца, написа “Тема Спорт ”. Вчера “сините ” надделяха Ботев (Враца) с 2:0 като посетители, а преди дуела Мъри и изпълнителният шеф Иво Ивков имаха среща с последователи от града и района. Според Стоилов, когато Михайлов е навлязъл в най-хубавата си спортна форма, е позволил грешките против Хамрун и по този начин ориста е наказала както него, по този начин и клуба за “прикриването през годините ”.
 „ В последните пет-шест години Николай Михайлов лъжеше себе си и всички, че е футболист. През последните девет месеца построи мускулатурата си и наподобява на вратар. Когато навлезе в най-хубавата си спортна форма, позволи грешките против Хамрун и ориста го наказа, както и всички нас за прикриването през годините. Не желая да диря провинен в негово лице. На този стадий е в клуба и ще се бори за мястото си “, разяснява Мъри.  
„ Младите вратари ще са с преимущество. Неслучайно Пламен пази напролет за купата и мощните контроли, с цел да преодолее психическите пречки, въпреки всичко е на 17 години. Докато той се показва добре, Николай ще чака “, добави треньорът на „ сините “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР