Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Искаме всички състезания да приключат до 30-ти ноември

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде обичайна си конференция преди гостуването на Локомотив София от десетия кръг на efbet Лига. Той разяснява и календара на българския футбол.

„ И Велтон, и Роналдо са здрави. Имаше насъбрана отмалялост, по тази причина им дадохме отмора. Не мисля, че броя, която Локомотив отпусна ще повлияе на наличието на почитателите. Пак ще се усещаме домакини. Локомотив очевидно е препълнен непрекъснато, по тази причина стават рестриктивните мерки. Не знам от какво е подбудена разликата сред двата гранда. Трябва да питате притежателя им, с който мисля, че бяхме положителни сътрудници. Така са решили, по този начин са създали.
 
Локомотив София – Левски постоянно е било чудесно столично дерби. Винаги са ставали същински дербита. През тази година Локомотив направи израстване на игровия си образ. Направиха добра селекция, пробват да играят комбинативен футбол. Изпитваха усложнения с резултатите през предишния сезон, само че в този момент са в радикално друга посока. Въпросът е ние да сме на оптималната си централизация и равнище. Имам изясненост в състава, който ще вземе присъединяване в срещата и по какъв начин би трябвало да изглеждаме, въпросът е да го покажем по най-хубавия метод на терена. За първи път в нашия тим се сътвори група от 14-15 индивида, които да се конкурират за титулярно място. Ще забележим кой ще започва на следващия ден.

Като за първи мач след по-дълга пауза, мисля че Ивелин се остаряла и сподели положителни неща. С времето ще идва положителната спортна форма. Той може да взима по-често присъединяване. Ако цикълът е прекомерно гъст, би трябвало да сме деликатни. Утрешният мач е добра опция да покажа най-хубавото, без значение дали ще е титуляр. Нормално би било да са по-мотивирани против Левски, изключително в случай че си играл тук. Футболистите би трябвало да са оптимално съсредоточени. Колкото по-силен е противникът, толкоз по-добре за Левски. И играчи, и треньорския щаб са играли в Левски.

Изпратихме експлицитното си предпочитание всички футболни надпревари да приключат до 30 ноември, с цел да могат футболистите да имат пауза от 1 месец, откакто са играли и упражнявали девет месеца. Засега никой не желае да дискутира с нас тази тематика. Всички шампионати завършват на 15-и, тъй че чакам при нас да е наопаки. Имаше диалози да се проведат мачове за Купа в почивни от Световното дни. Нормално е още в този момент да изкоментираме тази тематика. Добре е занапред да се знае. При нас чакам да е обърнато с главата надолу. Нашите бразилски футболисти не са си били в страната съвсем една година “, сподели Стоилов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР