Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович похвали талантите от “синята”

...
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович похвали талантите от “синята”
Коментари Харесай

Стоянович: Юношите на Левски имат бъдеще, Ел Маестро е лукав треньор

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович похвали гениите от “синята” школа за представянето им при разгромното 6:0 против Атлетик (Куклен) в дуел от 1/16-финалите в шампионата за Купата на България. Сръбският експерт се изрече доста ласкаво за двама от голмайсторите, чеда на гранда от “Герена” - Атанас Кабов и Станислав Иванов, като съобщи, че само се нуждаят от време и самообладание, с цел да се трансфорат в съществена част от състава на 26-кратния роден отличник.
 Левски - Атлетик (Куклен) @@@
Стоянович поздрави скромния клуб от Югоизточната Трета лига и разяснява идното дерби с ЦСКА-София. Опитният експерт не пожела да уточни любимец в конфликта, като дефинира като “лукав” сътрудника си Нестор Ел Маестро.

“В моя тим няма титуляри и запаси. Едни до момента са играли повече, други - по-малко. Доволен съм от второто полувреме и най-много от резултата. Имаше известно терзание, защото първото попадение пристигна едвам в 41-ата минута. Събудихме се едвам откакто противникът изпусна чиста обстановка за гол. Дотогава бяхме безгрижни и отпуснати. Не бива да позволяваме сходно държание. В никакъв случай обаче нямаше подценяване”, разяснява Стоянович.

“Сержиу Буш е доста добър футболист и като всеки подобен има моменти, в които не е в най-хубавата си форма. Надявам се, че този гол ще му даде опция да стартира да бележи още веднъж. Хареса ми по какъв начин се показаха Атанас Кабов и Станислав Иванов. Доволен съм. Юношите на Левски имат капацитет. Трябват им единствено време и успокоение. Поздравявам и противника. Един добре проведен тим, който поддържаше напрежението, до момента в който имаше сили”, сподели още наставникът на “сините”.

“Сега ни следва сериозен тест - най-големият мач в България. В идващите дни до мача вниманието ни ще е ориентирано напълно към този дуел. Лукав треньор е Нестор Ел Маестро, откакто показва нас за любимци преди този дуел. Аз любимец няма. Знам единствено, че би трябвало да сме през всичките 90 минути концентрирани”, приключи Славиша Стоянович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР