Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата на своя

...
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира загубата на своя
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Трябва да изтърпим някои играчи да играят по 90 минути

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович разяснява загубата на своя отбор от Домжале в първата контрола на “сините”. Столичният отбор загуби с 2:1 от Домжале, като съгласно Стоянович Левски е играл добре до 60-ата минута.

“Сами сме си отговорни за това. Две статични положения и разконцентриране. Доволен съм от първото полувреме. Трябва да сме по-отговорни. Трябва по-спокойно да приключваме. Не бяхме съсредоточени в наказателното поле, само че би трябвало да осъществяваме ситуациите си.

До 60-ата минута бях удовлетворен по-късно явно паднахме физически. Важно е на този стадий да имаме футболисти и да вършим смени. Трябва да изтърпим с някои играчи да играят по 90 минути, само че това е ситуацията. Всичко, което сме възнамерявали, сме го създали, футболистите дават най-много на тренировки, само че това, което вършим на тях, би трябвало да вършим и на мачове.

И аз желая също нови попълнения, близо сме до контракт с още един футболист. Ако идват футболисти, би трябвало да вдигнат качеството на тима. Не би трябвало да избираме футболисти единствено по фотоси, а да съберем оптимално информация за тях.

Всеки мач ми е значим, не желая да губим или да приключваме еднакъв. И за футболистите би трябвало да е по този начин. Не знам през днешния ден по какъв начин загубихме по този начин елементарно. Искам още по-бърза реакция. Футболът се играе от 90 и повече минути, а не до 60-ата. Доволен съм от младите. Те са бъдещето на Левски, слушат и съм удовлетворен от тях. На този стадий не можем да бягаме 90 минути на висока активност.

След два дни най-вече Сулака би трябвало да е тук. Тренира сега независимо, има някакви проблеми с документите. Със сигурност търсим по-опитни играчи, които да оказват помощ на младите момчета. Всички, които имаха късмет през първото полувреме, демонстрираха добра игра. Търсим два бека и още един защитник”, съобщи Стоянович.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР