Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира селекцията на отбора,

...
Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира селекцията на отбора,
Коментари Харесай

Стоянович потвърди за зимния лагер в Хърватия и обясни за ситуациите с Обертан и Робърта

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович разяснява селекцията на тима, както и обстановките с Найджъл Робърта и Габриел Обертан. Специалистът удостовери, че всичко е контрактувано за лагера на " сините " в Хърватия.

" Усетихме земетресението и в Любляна. Не беше прелестно. Но доста по-зле беше в Хърватия и се надяваме всичко да мине бързо и земята да се успокои. Искам да поздравя почитателите на Левски и да им пожелая здраве. Не единствено на тях, а и на всички футболни хора и хората в България. Да се успокои тази обстановка с вируса. За нас треньорите почивката не е отмора. Всеки ден вършим разбори, схеми и стратегии за подготовката. Всичко е контрактувано за лагера в Хърватия. Много тимове идват тук. По принцип всичко е контрактувано ", стартира Стоянович пред " Дарик ".

" Много е значима зимната подготовка. През лятото няма толкоз време. През зимата се гради къщата по тази причина би трябвало да бъде добра подготовката. Доколкото аз знам към този момент няма нищо ново. Има интерес за Робърта от Динамо (Загреб), в този момент се появи и опция за Партизан. Ако има нещо от Цървена Звезда, сигурно иска ми се обади някой от моите хора там. За Паулиньо нищо не знам. Ще забележим какво ще става.

Повече би трябвало да размишляваме за играчите във фаза отбрана. Това е нашият приоритет. Всички треньори желаеме да стартираме подготовка с всички играчи, само че към този момент няма нищо ново в нашата селекция. Надявам се в първата седмица на подготовката да можем към този момент да работим умерено. Винаги като се стартира нова подготовка едно е желанието, друго е действителността.

Нямам доста какво да кажа за Габриел Обертан. Сега нещата станаха малко по-сложни. Надявам се, всичко да свърши добре. И за нашия тим и за българския футбол - той е огромно име. Надявам се, всичко да стане. Габриел харесва Левски и София.

Трябва да създадем проект и за идващия сезон. Трябва да променим доста неща. Крачка по крачка. Трябва да стартираме изначало. Да се знае коя е нашата цел и какво би трябвало да вършат футболистите на терена.

След последния мач имахме проучвания. Така като виждам би трябвало доста хора от отбора да смъкват килограми. Да се пазят и да дойдат на подготовка подготвени. Това е професионализъм и няма извинения. Така е в света на футбола. Всеки има своя самостоятелна стратегия. Не е единствено свалянето на килограми има и други неща. Искам всички да са на високо равнище.

Друга цел с изключение на да сме по-добри нямаме през идната година. Няма различен проект и друга философия. Всеки мач по-добре, повече голове. Искам тимът да знае на всяка подготовка и на всеки мач какво да прави. Левски е огромен клуб и няма опрощение ", приключи Стоянович.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР