Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги коментира трезво загубата с

...
Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги коментира трезво загубата с
Коментари Харесай

Индзаги: Няма как да се сравняваме с Байерн Мюнхен

Старши треньорът на Лацио Симоне Индзаги разяснява трезво загубата с 1:2 от Байерн (Мюнхен) и отпадането от Шампионската лига. Римските " орли " направиха добра акция в груповата фаза, само че жребият за осминафиналите ги прати против настоящия притежател на трофея и разликата в класите си пролича.

" След загубата с 1:4 вкъщи имаше заплаха да пострадаме съществено в реванша, в случай че не бяхме подходили с вярната настройка. Бих споделил, че играхме добре и напущаме шампионата с високо вдигнати глави. В групата не загубихме нито един мач. Съжаляваме единствено за това 1:4 от Байерн в Рим, само че през днешния ден се справихме много по-добре против първенеца на Европа ", сподели Индзаги.

" Знаехме, че има тимове, с които просто не можем да се мерим на този стадий и Байерн е един от тях. Целта ни беше да се класираме за директните елиминации и го постигнахме. Байерн е на допустимо най-високото равнище. Би било хубаво да се доближим до тях, само че не би трябвало да забравяме, че Лацио беше отвън Шампионската лига 13 години, а от 20 не беше прекосявал груповата фаза. В този смисъл, направихме огромен скок ", показа наставникът на италианския клуб.

" Нормално беше някои от футболистите да получат отмора, тъй като програмата ни е доста натоварена и умората се усеща. Играем през три дни и ротациите са неизбежни. Като цяло имаме по-голям и по-балансиран състав от предходните сезони. Сега значимото е да прогресираме във връзка с постоянството ", добави някогашният нападател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР