Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков определи като

...
Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков определи като
Коментари Харесай

Балъков: Дойде време да вземем последния изпит

Старши треньорът на Етър (Велико Търново) Красимир Балъков дефинира като “малък финал” идното тази неделя домакинство на Септември. Бала похвали столичния клуб за формата, в която се намира, само че не скри очакванията си отборът му да издържи “изпита”.

“Мачът против Септември се явява един дребен край за това, което направихме през последните шест месеца. Бих го определил като един изпит, който се надявам да издържим по най-хубавия начин”, показа основният управител на Етър Красимир Балъков преди дуела против столичния отбор, който е в неделя от 15:00 ч. на стадион “Ивайло”.

“Септември беше дълго време в дупка, само че в този момент е един от най-стабилните и компактни тимове в Първа лига. Имат задоволително мощен кадрови капацитет и класирането им сега няма по какъв начин да ни заблуди. Играчите ни са добре осведомени за противника и се надявам да издържим изпита. Имаме дребни кадрови проблеми. Ще изчакаме още един ден, с цел да забележим навръх кои футболисти ще разчитаме за мача”, сподели още Бала.

“Отново се обръщам към нашите почитатели, които бяха с нас през целия сезон, да обличат зимните облекла, шапки, ръкавици и да дойдат да ни поддържат по най-хубавия метод, както са го показвали до момента. Това ще бъде огромен плюс за нас, с цел да вземем дружно и последния изпит”, прикани именитият плеймейкър.
Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  Етър 15:00  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР