Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов остана доволен от разгромната

...
Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов остана доволен от разгромната
Коментари Харесай

Диян Божилов: Хвърляме се на всички фронтове, няма да пазя никого

Старши треньорът на Добруджа Диян Божилов остана удовлетворен от разгромната победа с 5:0 като хазаин на Калиакра (Каварна) в среща от осмия кръг на Североизточната Трета лига. “Жълто-зелените” не престават да бъдат водачи в групата, като имат 19 точки на сметката си след шест победи и едно тъждество в изиграните досега седем мача.

“Пропускаме с голяма лекост положения. Двата гола задатък на почивката са най-малкото, с което се измъкна Калиакра. През втората част трябваше да бъдем по-предпазливи. Гостите взеха самодейността в един миг, само че нямахме особени главоболия. След това още веднъж ние бяхме по-активният тим и взехме решение всичко в наша полза”, разяснява Божилов.

“Не е проблем, че за две седмици имаме пет мача. Много по-лесно е да поддържаш форма, когато играеш постоянно. За мача със Суворово ще бъдем в оптимална форма. Няма да запазвам никого за мачовете от шампионата за Купата на аматьорската лига. Колкото по-напред стигнем, толкоз по-добре”, добави още легендата на “жълто-зелените”.

Снимка: " CenterSport "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР