Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев сподели впечатленията

...
Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев сподели впечатленията
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Много важна победа срещу стабилен отбор

Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев показа усещанията си след успеха на своя тим над Берое с 2:0 във Варна. Според него се е получил равносилен мач против един стабилен тим.

" Изключително значим мач за нас против един от в действителност постоянните тимове. Това демонстрира,че побеждаваме тим с дълбочина в състава. Първото полувреме единствено ние играехме на терена. Второто полувреме стана равносилен мач. Берое имат опитни играчи. Трудно им се взема топката. Улеснихме ги. Идеята бе да не оставяме Берое да играя футбола, който може, тъй като топката се лишава мъчно от тях. Това се случи единствено в първите десетина минути. Искахме да печелим единоборствата, а това са значими неща и се веселя, че ги направихме. Трябва да бъдем толкоз виновни и в другите мачове, с цел да имаме повече точки ", сподели Илиев.

" Ние сме подвластни от всеки един състезател. От Иса сме подвластни, тъй като той ни приключва офанзивите. Отборът ни няма тази дълбочина като Берое. Вторите ни варианти са юноши. Затова той е значим. За страдание след травмата не е на 100%. Личи си отдалеко, само че влезе и му прави чест. ", добави наставникът.
efbet Лига 12 кръг, петък 4 октомври  Черно море 2:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР