Старши треньорът на Ботев Враца Тони Здравков говори след поражението

...
Старши треньорът на Ботев Враца Тони Здравков говори след поражението
Коментари Харесай

Здравков: Не виждам смисъл да навеждаме глави

Старши треньорът на Ботев Враца Тони Здравков приказва след провалянето на отбора с 0:1 от Царско село в среща от 26-ия кръг на efbet Лига.
 Ботев (Враца) - Царско село @@@
" Загубихме тъй като през първото полувреме бяхме интертни, мудни, загубихме едно цяло полувреме. Не видях нищо от това, което може тимът. През втората част вдигнахме оборотите, създадохме положения, само че не успяхме да ги вкараме. Равният мач не ни устройваше, опитахме се да бъдем оптимално рискови в предни позиции. Допуснахме безразсъден гол, само че дали 0:0 или загуба с 0:1, няма изключително значение”, разяснява той.
 Ботев (Враца) - Царско село @@@
" Не считам, че този мач би трябвало да заличи представянето ни до миг. Щяхме да влезем в една група, в която щяхме да имаме пряк късмет за избавление. Сега с Дунав ще ни бъде доста мъчно. Футболистите осъзнават, че не се показаха на положително равнище през половината от срещата. Ще играем в тройката, в която единствено един тим ще се избави. Нашият тим ще търси, което му би трябвало – скорост, експедитивност, защото това липсва на моменти. Ще заложим на ротации, получиха се травми. Оставам оптимист. Съвсем обикновено е да бъдем оптимисти. Не виждам смисъл да навеждаме глави и да се предаваме ", приключи Здравков. efbet Лига 26 кръг, петък 12 юни  Ботев (Враца) 0:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР