Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира победата с

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес коментира победата с
Коментари Харесай

Моралес: Вдъхновихме се от Локо София

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес разяснява успеха с 1:0 против ЦСКА 1948. Той съобщи, че тимът му е бил пределно въодушевен да зарадва „ великата аудитория “.

„ Мисля, че темперамент. От през вчерашния ден Локо София ни въодушеви, че когато има колектив и темперамент, може да стигне до точка или три точки. Отборът беше доста въодушевен да направи един добър мач за тази велика аудитория. Тези момчета заслужават овации. Успяхме да победим един тим, който е на трето място, с огромно качество на национални състезатели. Това идва от вътре, от дисциплинираност, от темперамент, от наслаждение да се забавлява на терена “, съобщи наставникът на врачани. 

„ Когато пристигам на стадиона, защитата ме пита дали съм сънувал нещо през днешния ден. Не, аз не сънувам и по време на мача нищо не ми минава през главата с изключение на този тим да търси това, което желаеме. Още една борба – три точки. Не ми е минавало през главата, че можем да играем против ЦСКА 1948 с човек по-малко едно полувреме и още пет минути. Изобщо не е елементарно. Имахме късмет да вкараме втори гол, само че и те имаха късмет. Някъде ще стъпим изкривено и ще ни е мъчно “, продължи той.

„ Трите точки през днешния ден ги планувахме. Има разлика сред сънуване и плануване. Ние си направихме една сметка 12 мача, които имаме да изиграем преди края на шампионата преди групите. Искаме да изкараме оптимално. Ако можем да се качим в горната група, ще се развеселявам. Страхотно нещо. Трябва доста работа. Трябва да пътуваме и да демонстрираме на терена, че имаме капацитет “.

Нито ние, нито Спартак би трябвало да си вършим сметки. Отиваме във Варна да се опитаме да се надиграваме. Мисля си, че можем да създадем там добър мач. Дано демонстрираме дух и темперамент, с цел да вземем 1 или 3 точки. Това желая от всеки един играч “, сподели още треньорът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР