Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев логично бе разочарован

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев логично бе разочарован
Коментари Харесай

Генчев: Подарихме им три гола

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станислав Генчев разумно бе отчаян след провалянето с 1:3 от Левски в семейството си от втория кръг на efbet Лига.

Генчев сподели за какво Ботев е изгубил от „ сините “ на „ Колежа “: „ Защото подарихме 3 гола на Левски, най-фрапиращ е първият. Имаше фа в центъра за нас и се изненадахме сами, а не изненадахме съперника. Това бе повратният миг в мача. След това опитахме да изравним, само че позволихме на Левски да ни означи. Вкарахме за 1:2, само че по-късно направихме обикновена неточност и допуснахме да ни вкарат трети гол. В нито един мач не би трябвало да позволяваме толкоз обикновени неточности, да не приказваме в семействата “.
 
„ Преди мача бях сигурен, че няма да имаме толкоз положения, колкото против Локо Пд. Левски има добра отбрана и работи проведено в отбрана, като не разрешава да му се основават положения пред вратата. Първите чисти голови положения бяха за нас. Най-важното беше да не даваме да ни отбележат гол. Първите два гола са подарък за Левски и по този начин нещата се обърнаха против нас “, сподели още Генчев минути след края на мача на стадион „ Христо Ботев “.

Той изрази вяра, че през новата седмица „ жълто-черните “ ще показват няколко нови футболисти: „ Надявам се през тази седмица да приключим няколко прехвърлянето, тъй като имаме потребност. Днес вкарахме новия футболист в групата, без да е подготвен. При всички положения би трябвало да вземем нови футболисти в линията на отбраната, където имаме доста проблеми “

„ Не, няма да разгадавам на него “, приключи Генчев във връзка Антоан Бароан.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР