Старши треньорът на Берое Стара Загора Петър Хубчев коментира победата

...
Старши треньорът на Берое Стара Загора Петър Хубчев коментира победата
Коментари Харесай

Хубчев: Не мисля, че ще успеем да запълним групата за следващия кръг

Старши треньорът на Берое Стара Загора Петър Хубчев разяснява успеха на своя отбор над състава на Ботев Враца в последния дуел от откриващия кръг на Първа лига.



Хубчев съобщи, че триумфът за отбора му на старта на сезона е от огромно значение, като разкри, че при започване на всеки шампионат най-важно е да се натрупат точки, а не представянето на състава.

Значението на успеха е огромно. Казах на момчетата в съблекалнята, че това е една от успехите, на които се веселя най-вече. Имахме шанс, че върнахме гола още през първото полувреме и по-късно бе въпрос на духа на тима да завоюва трите точки ", стартира треньорът.

" Имах късмет да изгледам всички мачове от кръга и да изслушам мненията на всички треньори и ще се причисля към тяхното мнение. В началото на сезона никой не обръща внимание към играта, значимо е да се натрупат точки ", добави той.

Наставникът на Берое притеснително разкри, че не мисли, че ще събере група от най-малко 16 футболисти за идващия мач на " заралии " от шампионата.

" Не съм оптимист, че ще запълним групата за идващия мач, само че е повече от явно, че ни трябват нови футболисти ", приключи Петър Хубчев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР