Старши треньорът на Берое Петър вече работи по селекцията за

...
Старши треньорът на Берое Петър вече работи по селекцията за
Коментари Харесай

Хубчев ще прави селекция от българи

Старши треньорът на Берое Петър към този момент работи по селекцията за идващия сезон. Официално експертът към момента не е подписал нов контракт, откакто актуалният му договор е до лятото, само че той към този момент разгласи, че това е условност. Очаква се документалното споразумяване на новата власт в клуба да бъде дефинитивно финализирано през идващия месец и по-късно да преподпише.

Той обаче към този момент гледа и набелязва попълнения за идващия сезон. Според доближени до експерта селекцията ще е главно от български играчи. Трима към този момент са попаднали в полезрението му. През зимата заложи основно на задгранични футболисти, само че ще промени това. До огромна степен курсът е свързан и от понижения бюджет по отношение на предходната благосъстоятелност на клуба.
 Привличането на нов вратар ще бъде приоритет в лятната селекция на Берое Привличането на нов вратар ще бъде приоритет в лятната селекция на Берое
възобновява през днешния ден тренировки след късата отмора. След паузата за националните тимове заралии гостуват на -. Двубоят е на 2 април от 20:00 часа.

“Тема ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР