Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров, известен с прякора

...
Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров, известен с прякора
Коментари Харесай

Херо след победата над Славия: Доволен съм и не съм доволен

Старши треньорът на Берое - Димитър Димитров, прочут с прякора си Херо, остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Славия в София. Той обаче не пропусна да уточни, че отборът му към момента позволява някои грешки в играта си.

''Успяхме да си вкараме някои от обстановките. По чистите положения обаче ги изтървахме. До седмата минута имахме две чисти положения, през второто полувреме също имахме. По чистите положения не успяхме да вкараме. Доволен съм и не съм удовлетворен. Имаше моменти, в които предоставяхме самодейността на Славия, само че като цяло бяхме по-добрият тим в мача'', показа Димитров незабавно след края на мача.

''За неодобрение е мощно да се приказва. Влязоха футболисти, които не са подготвени, приказвам физически. Трябва им повече убеденост и самочувствие пред гола. Ние се опитваме да играем по този метод. Понякога съумяваме, от време на време не. Редувахме по-силни с по-слаби моменти. Все още имаме бели петна в организацията на играта. Не желая да разясня дали сме фактор или не. Опитваме се да се надиграваме с всеки съперник. Съжалявам за някои мачове, които изтървахме - да вземем за пример с ЦСКА 1948, Ботев Пловдив'', добави опитният ментор на Берое.

„ Трите гола ги допуснахме в едно полувреме. Това приказва за непоклатимост в защита, само че позволяваме неточности, които би трябвало да изчистим'', сподели още Херо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР