Старши треньорът на Бенфика Руи Витория изрази разочарование от допуснатата

...
Старши треньорът на Бенфика Руи Витория изрази разочарование от допуснатата
Коментари Харесай

Руи Витория: Не заслужавахме да загубим

Старши треньорът на Бенфика Руи Витория изрази отчаяние от позволената загуба с 0:1 при гостуването на Аякс след късен гол за холандците в добавеното време на срещата от третия кръг в група " Е " на Шампионската лига.

" Не заслужавахме да загубим. Изиграхме добър мач против доста мощен противник. Бяхме пристигнали тук, с цел да играем за победа, не за тъждество. Спазихме проекта си, създадохме обстановки, само че за жалост не ги реализирахме. Разбира се не чакахме да получим гол в добавеното време, беше грубо, само че това е действителността.

В Шампионската лига, когато стигнеш до положения, както ние, изключително през първото полувреме, би трябвало да ги вкараш. Защото, в случай че не е успееш, противникът постоянно може да те накаже, както се получи и в този мач. Аз не преставам да имам вяра, че можем да преодолеем групата. Предстоят ни два домашен мача, които би трябвало да спечелим. Тази загуба беше тежък удар, само че имам вяра, че ще успеем да я преодолеем и да продължим напред ", съобщи Витория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР