Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес говори след победата с

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес говори след победата с
Коментари Харесай

Шави: Финалите не просто се играят, те се печелят!

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес приказва след успеха с 2:0 над Осасуна в полуфинален мач от Суперкупата на Испания. Каталунците ще се изправят против Реал (Мадрид) на финала в неделя, 14 януари, от 21:00 часа българско време.

" Намерихме играта си на моменти. Доминирахме доста, имахме топката, само че беше мъчно, тъй като се затваряха доста добре. Трудно намирахме пространства. Трябва да поздравя Осасуна за играта им. Не играхме чудесно или брилянтно, а трезво. Щастливи сме ", стартира Шави.

" Жоао Феликс влезе доста добре, Ламин и Педри също. Можем да сме удовлетворени, само че има неща за възстановяване. Не изключвам да играем с четирима полузащитници ".

" Финалите не се играят, те се печелят. Реал Мадрид се оправи доста добре в своя полуфинал, по-добри са от преди година, само че няма любимец, това е Ел Класико. Можем да спечелим. Миналия сезон бяхме по-добри от тях, а през този сезон в Ел Класико за състезание бяхме по-добри до 60-ата минута, макар че загубихме. Трябва да покажем нашето ДНК и най-хубавия си футбол ", сподели той във връзка с идния край с Реал Мадрид.
 Барселона - Осасуна 2:0 в мач за Суперкупата на Испания
Барселона не впечатли, само че ще играе на край за Суперкупата

Предстои огромен мач с Реал (Мадрид)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР