Софийският градски съд не измени мярката за неотклонение на Красимира

...
Софийският градски съд не измени мярката за неотклонение на Красимира
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Красимира Трифонова, обвинена за убийството на Пейо Пеев

Софийският градски съд не промени мярката за неотклонение на Красимира Трифонова, упрекната за убийството на Пейо Пеев. Определението на съда не е дефинитивно и предстои на тъжба пред Апелативен съд – София, оповестиха от пресцентъра на институцията.

Трифонова е арестувана за непрекъснато в ареста и подаде молба да ѝ бъде наложена по-лека мярка. Съдът обаче реши, че досега не е разколебано обоснованото съмнение, че тя и щерка ѝ са умъртвили Пеев и има риск да извърши закононарушение, в случай че е с по-лека мярка за неотклонение.

Според определението на съда няма заплаха Трифонова да се укрие, само че все още срокът на задържането ѝ, който е към пет месеца, не се явява несъразмерен. Съдът регистрира още, че по следствието се работи интензивно, а също и че съгласно здравната експертиза за Красимира Трифонова се поставят съответни медицински грижи.

На 21 май мярката " задържане под стража " на Красимира Трифонова бе доказана от Апелативен съд - София. Магистратите записаха в претекстовете си, че има събрани доказателства, които поддържат тезата, че Трифонова може да е направила закононарушението, за което е упрекната. Разпитани са и доста очевидци по следствието. Пред съда дамата сподели, че е почтена и не е направила убийството.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР