Руският президент Владимир Путин каза в сряда, че Москва и

...
Руският президент Владимир Путин каза в сряда, че Москва и
Коментари Харесай

Путин: Русия и Северна Корея се борят срещу американската хегемония

Руският президент Владимир Путин сподели в сряда, че Москва и Пхенян се борят против „ хегемонията на Съединени американски щати “, до момента в който севернокорейският водач Ким Чен Ун съобщи, че партньорството им способства за „ мира и стабилността “ в Азиатско-тихоокеанския район.
Путин беше в страната за рядко държавно посещаване, където двамата водачи подписаха " всеобхватно стратегическо партньорство " за по-нататъшно задълбочаване на военните, икономическите и политическите връзки.
„ Днес ние се борим дружно против хегемонизма и неоколониалните практики на Съединените щати и техните спътници “, сподели Путин, представен от съветските държавни осведомителни организации.
Ким назова контракта, подписан сред страните, " велика стратегия, която правилно ще подсигурява корейско-руските връзки за един век ".
Той сподели, че това „ пълноценно способства за поддържането на мира и стабилността в района “ и ще сложи „ обстановката със сигурността на двете страни на по-надеждна основа “, предадоха съветските държавни осведомителни организации.
Растящият съюз сред Москва и Пхенян провокира паника в Южна Корея, както и на Запад и в Украйна.
Съединените щати и техните съдружници упрекнаха Северна Корея, че дава муниции и ракети на Русия, с цел да обстрелва Украйна, а Киев заяви, че е разкрил фрагменти от севернокорейски муниции на бойното поле.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР