Нападателят Александър Колев, който по-рано през деня премина в отбора

...
Нападателят Александър Колев, който по-рано през деня премина в отбора
Коментари Харесай

Алекс Колев: Щастлив съм и се надявам на много успехи

Нападателят Александър Колев, който по-рано денем мина в тима на Левски, даде изявление пред клубната телевизия. Той подписа през днешния ден контракта си, а по-късно съобщи, че е сбъднал детската си фантазия.

" Много съм благополучен, прочувствен и горделив, че съм в най-великия тим в България. Чувството е неописуемо. Щастлив съм и се надявам на много триумфи. Доста носталгично беше, до момента в който минавах през изкуственото игрище. Всичко стартира отсам, уповавам се тук и да приключи. През години съм участвал на много мачове на Левски, даже, когато съм бил в чужбина. Щастлив съм, че съм извършил детската си фантазия.

От моя позиция нещата бяха единствено " Да ". Въобще не съм мислил над предлагането на Левски. Генчев е добър и упорит експерт. Показа положителни неща освен в Крумовград, а и в другите си тимове. Ако играем в схемата на Крумовград, съм осведомен с нещата, които изисква. Тук е различен тим, друга конюнктура. За мен най-важното е да има добър колектив. Тогава непроменяемо ще има резултати. Знам защо става въпрос. С българите се познавам, с чужденците също. Не мисля, че ще има проблем.

Аз съм бил на много мачове на Левски, знам защо става въпрос. Друго е да го изпиташ като футболист това нещо. Тук ситуацията е най-хубавата в България. Амбициозен съм, само че не желая да си поставям бариери. Надявам се тимът да върви добре, а по този начин и аз да въвеждам голове. Левски е упорит клуб, а аз съм упорит човек. От работа не се тревожа, няма да видите щадене от мен.

Феновете да имам вяра и обичат, както са го правили през годините. Да бъдат до тима в положителни и неприятни моменти. Ще е добре за всички, в случай че почитателите се обединят. Това е най-важното сега. Само Левски!. "
 Официално: Левски взе Алекс Колев!
Официално: Левски взе Алекс Колев!

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР