Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че победата над

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че победата над
Коментари Харесай

Валверде: Трябва да изчакаме решението на Иниеста

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде съобщи, че успеха над Атлетик Билбао е била от изключително значимо значение в битката за купата в Ла Лига и преди паузата в шампионата. До края на сезона в Примера дивисион остават 9 кръга, а Барселона е с задатък от 11 точки пред втория Атлетико Мадрид, който загуби с 1:2 при визитата си на „ Ла Серамика “ от Виляреал.

„ През първото полувреме ние пресирахме доста нашия противник и играхме доста решително в офанзива. През второто полувреме те ни пресираха доста съществено и това можеше да ни коства доста скъпо “, разяснява Валверде.

„ Как аз мога да науча Меси на нещо ново? Надявам се, че той ще ме научи на нови и разнообразни неща всеки ден. Той знае във всеки един миг какво би трябвало да направи и на какво се нуждае тима “, добави треньорът на Барселона.

„ Дембеле е необикновен футболист със страхотни качества. Има още доста аспекти, в които да усъвършенства играта си. Той пристигна от тим, в който се играе друг жанр на игра. Аз виждам избран прогрес в неговата игра “, продължи наставникът на каталунците.

„ Единственото нещо, което може да създадем е да изчакаме Иниеста да разгласи своето решение. Той към момента не ни е споделил нищо. Ние желаеме той да остане при нас вечно. Ще забележим какво ще се случи в края. Ще би трябвало да изчакаме, с цел да забележим дали Иниеста ще вземе решение да си тръгне, или ще остане при нас. “

Иниеста взема решение за бъдещето си до края на април

„ Ракитич се показа доста мощно през първото полувреме. Той е страхотна опция на Бускетс. “

Меси изненада Барса с избора за правоприемник на Иниеста

„ Имаме късмет за требъл, само че аз знам, че сме още доста надалеч. Страстът нараства, когато печелим и се намалява, когато губим. Ние сме добре, само че април се обрисува да бъде доста тежък и основен месец. Ще се веселя, в случай че приключим без загуба в шампионата. Една от тайните на тима през този сезон е работата на целия тим, както в отбрана, по този начин и в офанзива “, сподели още Ернесто Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР